Over ons

Team Talent of Tomorrow

Wij zijn een toegewijd coachingsteam, gespecialiseerd in het begeleiden van individuen op hun persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Onze passie ligt in het inspireren en motiveren van anderen om hun volledige potentieel te bereiken. Vertrouw op ons om positieve veranderingen te stimuleren en je te helpen bloeien.

Jerino Lekatompessy

Jobcoach & re-integratiebegeleider met krachtslag in begeleiding en coaching van talenten.

+31 6 28 44 23 47 jerino@talentoftomorrow.nl

Theo van Gelder

Enthousiaste professional die met jouw talenten aan de slag gaat op basis van vertrouwen en respect.

+31 6 24 47 73 35 theo@talentoftomorrow.nl

Monika Brzakala

Allround begeleider van MOE-landers in Nederland voor bedrijven en overheid, in het Pools en Nederlands.

+31 6 16 73 35 97 monika@talentoftomorrow.nl

Fons Mertens

Professionele Ademcoach die jou helpt stappen te zetten naar een betere gezondheid en doelen, zowel op werk als privé.

+31 6 24 11 29 45 fons@talentoftomorrow.nl

Jerino Lekatompessy

Jerino Lekatompessy

Het begon allemaal tijdens mijn werkzaamheden bij de VVV-Venlo. Als jeugdtrainer en coach van de VVV-Foundation maakte ik kennis en voelde ik de verbondenheid met jongeren die een afstand tot de maatschappij hadden. Door middel van sport en theorie hielp ik ze verder in hun loopbaan op school en op persoonlijk vlak. Deze passie werd al snel groter en voor ik het wist begeleidde ik verschillende leeftijdscategorieën en doelgroepen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De afgelopen 7 jaar heb ik het werk als jobcoach / re-integratiebegeleider mij eigen gemaakt en hierdoor weet ik waar mijn kracht ligt tijdens de begeleiding en coaching. Van individuele trajecten tot eigen opgezette groepsprojecten in verschillende steden van Nederland. Mijn visie is onder andere kijken naar de talenten van de klant en verder gaan dan alleen een plaatsing. Het houdt niet op bij een juiste werkplek vinden die aansluit bij de talenten van een klant. Onder andere de thuis- en privésituatie zijn enorm belangrijke facetten die op orde moeten zijn, wil iemand op werkgebied functioneren. Dit hangt samen en zijn onmogelijk los te zien van elkaar. Ik kijk graag naar wat iemand juist wél kan en zet hierbij beperkingen om in krachten.

Met gelijkwaardigheid, enthousiasme, humor, maar ook directheid ben ik een coach die vertrouwen in elkaar belangrijk vind en dat dit de basis is van een goede klik. Als coach stimuleer ik de klant om het vooral samen te doen maar belangrijk is dat de klant zelf de regie in handen heeft.

Met mijn positieve en open houding weet ik anderen te motiveren om hun talenten te ontdekken en stappen te zetten in hun persoonlijke ontwikkeling.

Theo van Gelder

Na jarenlang met veel plezier binnen de logistieke en transportbranche werkzaam te zijn geweest, heb ik zeven jaar geleden besloten om een overstap te maken naar de uitzendbranche. De reden hiervoor was mijn intrinsieke motivatie voor het uitzendproces.

Ik krijg energie van werknemerstevredenheid en ik ga graag op zoek naar een duurzame match tussen de klant en de werknemer. Hiervoor heb ik de afgelopen jaren veel zelfstandig als in teamverband gewerkt. Betrokkenheid speelde hierbij een belangrijke rol. Ik stond voortdurend in contact met de medewerkers en bezocht ze regelmatig op de werkvloer.

Gedurende mijn loopbaan bij het uitzendbureau, kwam ik in contact met diverse soorten mensen. Deze mensen hadden door verschillende oorzaken een afstand tot de arbeidsmarkt gecreëerd. Ik zag het als een uitdaging om deze mensen weer terug in het reguliere arbeidsproces te krijgen, rekening houdend met eventuele beperkingen. In 2020 besloot ik om als zelfstandige aan de slag te gaan.

Momenteel werk ik samen met een brede doelgroep van jong tot oud. Ik ben van mening dat ieder mens uniek is en er voor iedereen kansen op de arbeidsmarkt liggen. Ieder individu heeft zijn eigen kwaliteiten en hierop moet men ingezet worden. Het draait hierbij om het leveren van maatwerk toegespitst op de wensen van de klant.

Bij de totstandkoming van deze perfecte match, spelen de factoren doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen een belangrijke rol. Het uitlichten van competenties, inzet op kwaliteiten en inspelen op interesses/drijfveren zijn de bouwstenen in dit proces.

Tevens speelt de cultuur hierin een belangrijke rol. Door een informele en laagdrempelige cultuur te creëren, zullen wij deze kwaliteiten stap voor stap samen met de mensen inzichtelijk maken. Zelfvertrouwen zal de stap tot het regulier arbeidsproces namelijk versnellen.

Kortom, door mijn laagdrempelige aanpak, enthousiasme en betrokkenheid bij de mensen, kan ik snel een vertrouwensband opbouwen dat de basis is van een fijne samenwerking van jong tot oud. We zullen fungeren als team en samen op zoek gaan naar een passende werkwijze. Door mijn optimisme en out of the box denkmethode, zullen er vaak uitkomsten ontstaan die je je van tevoren niet zou bedenken. Ik zal samen met de mensen de talenten ontdekken.

Mijn motto is dan ook: Fall Forward!

Theo van Gelder
Monika Brzakala

Monika Brzakala

Wat is bijzonder aan mij, behalve mijn lastige achternaam ? Wat geeft me energie en drive? Zien hoe mensen die na een lastige periode weer hun leven op de rails hebben en het is mijn voorrecht om ze hierbij te helpen. Ik begeleid al jaren MOE-landers in Nederland. Deze groep is mij bijzonder lief, omdat ik zelf uit Polen kom. Na jaren als ambtenaar te hebben gewerkt bij de KVK, ben ik een advies- en begeleidingskantoor voor arbeidsmigranten begonnen. Ik heb verschillende projecten samen met overheidsinstanties gedaan, waaronder het project Participatie verklaring van Ministerie van Binnenlands Zaken.

Buiten de normale dagelijkse problemen die we allemaal hebben, hebben de MOE-landers ook nog problemen met integratie, culturele verschillen en de taal. Door jarenlange ervaring met deze groep en verschillende projecten die ik op mijn naam heb staan, weet ik hoe ik deze problemen aan moet pakken. Ik werk ook al jaren als tolk voor de UWV. Dit maakt mijn deskundigheid nog specifieker. Doordat ik zelf onderneemster ben, kan ik me heel goed in de rol van werkgever inleven, mijn Poolse achtergrond geeft me ideale aansluiting bij de cliënt en mijn ervaring als ambtenaar en tolk bij de UWV houdt dit alles goed binnen de richtlijnen.

Ik ben erg geïnteresseerd in psychologie en zelfontwikkeling en ik deel graag mijn kennis. Ik hou van korte lijntjes en duidelijkheid. Ik ben direct en ik zoek naar mogelijkheden en oplossingen. Ik analyseer het probleem, maar steek mijn energie vooral in het oplossen ervan. Mensen vertrouwen me snel en door mijn overtuigingskracht en enthousiasme zitten we snel op één lijn. Zo kunnen we snel samen stappen zetten naar hun nieuwe toekomst.

Fons Mertens

Een goede gezondheid en blij zijn met jezelf is ontzettend belangrijk, maar voor veel mensen niet vanzelfsprekend. Dit heb ik zelf ook ervaren na een auto-ongeluk. Je wil zo graag weer de oude worden, maar het lukt niet. Zo frustrerend.

Ik ben dan nu ook blij dat ik mijn levenservaring kan gebruiken om andere mensen weer vooruit te helpen. Ik maak gebruik van ademsessies om oude patronen te doorbreken en de verbinding met het lichaam terug te brengen.

Ik ben nieuwsgierig naar mensen en ben oprecht geïnteresseerd wat er bij jou speelt. Ik vraag door, ik wil weten hoe jij in het leven staat en wat je wil bereiken. De basis is vertrouwen, een open en eerlijke communicatie en natuurlijk humor. Dat zorgt voor verbinding en een goed gevoel.

Ik vind het belangrijk om overzicht te creëren. Wie is er betrokken, vanuit welke rol en wat gaat jou écht helpen? Ik sta naast je en we pakken samen de regie om de stappen te zetten richting jouw doel.

In mijn loopbaan komt dit ook terug. Bij een bank heb ik mensen o.a. geholpen met de aankoop van een huis, maar ook met het overwinnen van financiële problemen. Als persoonlijke begeleider bij een woongroep heb ik gewerkt vanuit positieve gezondheid. Jij en jouw idee van een gelukkig leven staan centraal, en niet de ziekte.

In mijn ervaring als re-integratiecoach vind ik het belangrijk dat er een goed beeld is van je netwerk en de leefgebieden. Deze duidelijkheid zorgt ervoor dat we in samenwerking met jouw netwerk de juiste stappen kunnen zetten richting de baan waar jij blij van wordt, en samen zorgen we ervoor dat het een succes blijft.

Een achtergrond met verschillende functies waarin de mens voor mij altijd centraal staat.

Ik weet inmiddels uit eigen ervaring hoe moeilijk het is als je door een slechte gezondheid niet meer kunt werken. Het doorlopen van de fases in spoor 1, spoor 2 en WIA zijn belangrijk, maar zorgen voor veel extra stress. Ik geloof erin dat een combinatie van beide mogelijk is, met een open blik werken aan herstel van je gezondheid en voldoen aan de verplichtingen vanuit de werkgever en de overheid. Ik ga graag met jou en je werkgever de uitdaging aan om dit te waar te maken.

Naast mijn re-integratiebegeleiding bied ik ook een traject aan voor een betere gezondheid in de vorm van ademcoaching. Na een auto-ongeluk hebben ademsessies ervoor gezorgd dat ik na jaren eindelijk weer stappen heb gezet in mijn gezondheid en weer een gelukkig leven heb. Ik ben me hierin gaan specialiseren en ik ben dan ook blij dat ik mensen na een traject weer zie genieten van het leven.

Voor meer info, lees hier verder.

Theo van Gelder

The Talent Factory – Talent of Tomorrow
Blauwwater 19
5951 BD Belfeld
Nederland

Kantooradres – Talent of Tomorrow
Parlevinkerweg 5
5928 NV Venlo
Nederland

Contact opnemen

Vul het onderstaande contactformulier in en een van onze coaches neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier