Over ons

Team Talent of Tomorrow

Wij zijn een toegewijd coachingsteam, gespecialiseerd in het begeleiden van individuen op hun persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Onze passie ligt in het inspireren en motiveren van anderen om hun volledige potentieel te bereiken. Vertrouw op ons om positieve veranderingen te stimuleren en je te helpen bloeien.

Jerino Lekatompessy

Jobcoach & re-integratiebegeleider met krachtslag in begeleiding en coaching van talenten.

+31 6 28 44 23 47 jerino@talentoftomorrow.nl

Theo van Gelder

Enthousiaste professional die met talenten aan de slag gaat op basis van vertrouwen en respect.

+31 6 24 47 73 35 theo@talentoftomorrow.nl

Monika Brzakala

Allround begeleider van MOE-landers in Nederland voor bedrijven en overheid, in het Pools en Nederlands.

+31 6 16 73 35 97 monika@talentoftomorrow.nl

Jerino Lekatompessy

Jerino Lekatompessy

Het begon allemaal tijdens mijn werkzaamheden bij de VVV-Venlo. Als jeugdtrainer en coach van de VVV-Foundation maakte ik kennis en voelde ik de verbondenheid met jongeren die een afstand tot de maatschappij hadden. Door middel van sport en theorie hielp ik ze verder in hun loopbaan op school en op persoonlijk vlak. Deze passie werd al snel groter en voor ik het wist begeleidde ik verschillende leeftijdscategorieën en doelgroepen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De afgelopen 7 jaar heb ik het werk als jobcoach / re-integratiebegeleider mij eigen gemaakt en hierdoor weet ik waar mijn kracht ligt tijdens de begeleiding en coaching. Van individuele trajecten tot eigen opgezette groepsprojecten in verschillende steden van Nederland. Mijn visie is onder andere kijken naar de talenten van de klant en verder gaan dan alleen een plaatsing. Het houdt niet op bij een juiste werkplek vinden die aansluit bij de talenten van een klant. Onder andere de thuis- en privésituatie zijn enorm belangrijke facetten die op orde moeten zijn, wil iemand op werkgebied functioneren. Dit hangt samen en zijn onmogelijk los te zien van elkaar. Ik kijk graag naar wat iemand juist wél kan en zet hierbij beperkingen om in krachten.

Met gelijkwaardigheid, enthousiasme, humor, maar ook directheid ben ik een coach die vertrouwen in elkaar belangrijk vind en dat dit de basis is van een goede klik. Als coach stimuleer ik de klant om het vooral samen te doen maar belangrijk is dat de klant zelf de regie in handen heeft.

Met mijn positieve en open houding weet ik anderen te motiveren om hun talenten te ontdekken en stappen te zetten in hun persoonlijke ontwikkeling.

Theo van Gelder

Na jarenlang met veel plezier binnen de logistieke en transportbranche werkzaam te zijn geweest, heb ik zeven jaar geleden besloten om een overstap te maken naar de uitzendbranche. De reden hiervoor was mijn intrinsieke motivatie voor het uitzendproces.

Ik krijg energie van werknemerstevredenheid en ik ga graag op zoek naar een duurzame match tussen de klant en de werknemer. Hiervoor heb ik de afgelopen jaren veel zelfstandig als in teamverband gewerkt. Betrokkenheid speelde hierbij een belangrijke rol. Ik stond voortdurend in contact met de medewerkers en bezocht ze regelmatig op de werkvloer.

Gedurende mijn loopbaan bij het uitzendbureau, kwam ik in contact met diverse soorten mensen. Deze mensen hadden door verschillende oorzaken een afstand tot de arbeidsmarkt gecreëerd. Ik zag het als een uitdaging om deze mensen weer terug in het reguliere arbeidsproces te krijgen, rekening houdend met eventuele beperkingen. In 2020 besloot ik om als zelfstandige aan de slag te gaan.

Momenteel werk ik samen met een brede doelgroep van jong tot oud. Ik ben van mening dat ieder mens uniek is en er voor iedereen kansen op de arbeidsmarkt liggen. Ieder individu heeft zijn eigen kwaliteiten en hierop moet men ingezet worden. Het draait hierbij om het leveren van maatwerk toegespitst op de wensen van de klant.

Bij de totstandkoming van deze perfecte match, spelen de factoren doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen een belangrijke rol. Het uitlichten van competenties, inzet op kwaliteiten en inspelen op interesses/drijfveren zijn de bouwstenen in dit proces.

Tevens speelt de cultuur hierin een belangrijke rol. Door een informele en laagdrempelige cultuur te creëren, zullen wij deze kwaliteiten stap voor stap samen met de mensen inzichtelijk maken. Zelfvertrouwen zal de stap tot het regulier arbeidsproces namelijk versnellen.

Kortom, door mijn laagdrempelige aanpak, enthousiasme en betrokkenheid bij de mensen, kan ik snel een vertrouwensband opbouwen dat de basis is van een fijne samenwerking van jong tot oud. We zullen fungeren als team en samen op zoek gaan naar een passende werkwijze. Door mijn optimisme en out of the box denkmethode, zullen er vaak uitkomsten ontstaan die je je van tevoren niet zou bedenken. Ik zal samen met de mensen de talenten ontdekken.

Mijn motto is dan ook: Fall Forward!

Theo van Gelder
Monika Brzakala

Monika Brzakala

Wat is bijzonder aan mij, behalve mijn lastige achternaam ? Wat geeft me energie en drive? Zien hoe mensen die na een lastige periode weer hun leven op de rails hebben en het is mijn voorrecht om ze hierbij te helpen. Ik begeleid al jaren MOE-landers in Nederland. Deze groep is mij bijzonder lief, omdat ik zelf uit Polen kom. Na jaren als ambtenaar te hebben gewerkt bij de KVK, ben ik een advies- en begeleidingskantoor voor arbeidsmigranten begonnen. Ik heb verschillende projecten samen met overheidsinstanties gedaan, waaronder het project Participatie verklaring van Ministerie van Binnenlands Zaken.

Buiten de normale dagelijkse problemen die we allemaal hebben, hebben de MOE-landers ook nog problemen met integratie, culturele verschillen en de taal. Door jarenlange ervaring met deze groep en verschillende projecten die ik op mijn naam heb staan, weet ik hoe ik deze problemen aan moet pakken. Ik werk ook al jaren als tolk voor de UWV. Dit maakt mijn deskundigheid nog specifieker. Doordat ik zelf onderneemster ben, kan ik me heel goed in de rol van werkgever inleven, mijn Poolse achtergrond geeft me ideale aansluiting bij de cliënt en mijn ervaring als ambtenaar en tolk bij de UWV houdt dit alles goed binnen de richtlijnen.

Ik ben erg geïnteresseerd in psychologie en zelfontwikkeling en ik deel graag mijn kennis. Ik hou van korte lijntjes en duidelijkheid. Ik ben direct en ik zoek naar mogelijkheden en oplossingen. Ik analyseer het probleem, maar steek mijn energie vooral in het oplossen ervan. Mensen vertrouwen me snel en door mijn overtuigingskracht en enthousiasme zitten we snel op één lijn. Zo kunnen we snel samen stappen zetten naar hun nieuwe toekomst.

The Talent Factory – Talent of Tomorrow
Blauwwater 19
5951BD Belfeld
Nederland

Kantooradres – Talent of Tomorrow
Parlevinkerweg 5
5928 NV Venlo
Nederland

Contact opnemen

Vul het onderstaande contactformulier in en een van onze coaches neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier